Win een outdoor wandelpakket

Minder wagen, dat is ook meer buiten zijn. Ga op ontdekking met een minimale voetafdruk. Doe mee aan onze foto-wedstrijd #wandelenzonderwagen en maak kans op een uitgebreid outdoorpakket. Wat dacht je van een kwalitatieve lichtgewicht tent of een comfortabele duurzame rugzak. Benieuwd wat je kan winnen en hoe je mee doet? Lees snel verder hieronder.

Geschreven door Hanne, op 30 mei 2024

Wat kan je winnen

De outdoorpakketten bestaan uit merken geselecteerd op basis van hun maatschappelijk engagement.

🥇 Eerste prijs: Een outdoorpakket ter waarde van 700 euro
(Nordisk tent, Osprey rugzak, Care Plus, Klean Kanteen en Waka waka accessoires)*

🥈Tweede prijs: Een outdoorpakket ter waarde van 300 euro
(Osprey rugzak, Helinox kampeerstoel, Care Plus, Klean Kanteen en Waka waka accessoires)*

🥉 Derde prijs: Klean Kanteen drinkfles+ kortingsbon

*indicatieve samenstelling, kan variëren op basis van noden winnaar en voorraad, geen kledij.

30dmw Website 2

Hoe doe je mee?

 • Doe mee aan 30 Dagen Minder Wagen en ga de uitdaging aan in juni om je wagen zoveel mogelijk te laten staan. Schrijf je vandaag nog in.

 • Maak een (duurzame) wandeling (Tips voor fijne wandelingen vind je op groenehalte.be

 • Maak tijdens je wandelingen een prachtige en originele foto

 • Post deze foto op Instagram of Facebook

  1. Instagram (eigen post) en gebruik de hashtags #30dagenminderwagen, #groenehaltewandeling #wandelenzonderwagen en tag @30dagenminderwagen @groenehaltewandelingen. Enkel zo kunnen we je inzending terugvinden.

  2. Facebook, in de groep 'Ik doe mee aan 30 Dagen Minder Wagen'. Post je foto en gebruik de hashtags #30dagenminderwagen, #groenehaltewandeling #wandelenzonderwagen

 • Schrijf in je comments waarom je het wandelpakket wil winnen en geef meer info over je wandeling en hoe je er geraakte.


Timing en jury

 • De actie loopt van 1 juni tem 30 juni

 • Een deskundige jury, bestaande uit Barbara Janssens (campagnecoördinator), Nelson Coomans (Elements/Klean Kanteen), en Yves Das (Groene Halte), zal de inzendingen beoordelen en de winnaars kiezen.

 • Begin juli worden de winnaars persoonlijk op de hoogte gebracht

 • Het wedstrijdreglement is van toepassing

Onze partner

Elements is een familiebedrijf dat bio- en outdoormerken verkoopt. Ze selecteren hun merken op basis van hun maatschappelijk engagement. Elements steunt onze campagne en wil de actieve wandelaar belonen met een hoogwaardig wandelpakket.

Waarom meedoen?

Deze fotowedstrijd is niet alleen een kans om meer te wandelen, je fotografievaardigheden te tonen en duurzameprijzen te winnen, maar ook een manier om het belang van duurzame mobiliteit en wandelen te benadrukken. Door deel te nemen, steun je de campagne "30 dagen minder wagen" en Groene Halte en draag je bij aan een duurzamere en gezondere leefomgeving.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen terwijl je geniet van de prachtige wandelroutes die onze groene halte wandelingen te bieden hebben. We kijken uit naar jouw inzendingen!


 • Vertel het voort:

Meer inspiratie

Duurzame mobiliteit als prioriteit bij VDAB (video)

Een duurzaam mobiliteitsbeleid is een hele uitdaging, zeker voor een bedrijf met meer dan 100 vestigingen, verspreid over Vlaanderen. Door een beleid gebaseerd op het STOEP-principe, slaagt VDAB erin medewerkers te motiveren om op een duurzame manier naar het werk te komen.

Lees meer over Duurzame mobiliteit als prioriteit bij VDAB (video)

Budgethacks voor trein en bus die je helpen autominderen

Autorijden is duur, dat kon je al lezen in ons artikel over de échte kosten van autorijden. Kies je daarentegen voor het openbaar vervoer, dan bespaar je automatisch een pak geld. Zowel De Lijn als de NMBS hebben talloze voordeelformules en kortingen om je portemonnee een plezier te doen.

Lees meer over Budgethacks voor trein en bus die je helpen autominderen

Van 30 dagen naar 365 Dagen Minder Wagen

Na de eerste editie van 30 Dagen Minder Wagen verzamelden wij de beste tips uit de nieuwsbrieven in een handig e-book.

Lees meer over Van 30 dagen naar 365 Dagen Minder Wagen

Ja, stuur me alle tips!

Doe mee aan de 30 Dagen Minder Wagen en ontvang massa’s tips, tricks én een pak voordelen van onze mobiliteitspartners. Door de challenge aan te gaan kan je niet alleen zelf veel leren, maar geef je ook meteen input voor een beter mobiliteitsbeleid.

Een actie van

logo netwerk duurzame mobiliteit

Met de steun van