Mobiliseer je collega's met ons communicatiepakket

Ben je enthousiast over de campagne en wil je je collega's oproepen om samen mee te doen? Wij hebben een communicatiepakket voor je klaar liggen om ze te motiveren.

Geschreven door Laura, op 10 mei 2023

Wil je met je organisatie of gemeente meedoen aan de campagne? Volg deze simpele stappen.

1. Ga naar 'Ik doe mee' en kies voor 'Ik doe mee in groep'. Hier kan je een groep aanmaken met de naam van jouw organisatie of gemeente.

2. Roep je collega's op om mee te doen met behulp van ons kant en klare communicatiepakket voor een bericht in jullie intranet of een e-mail naar je collega's.

3. Hebben jullie heel veel deelnemers en wil je de drempel laag houden? Je mag ook een csv-bestand sturen met de deelnemers naar info@30dagenminderwagen.be. Dan hebben we van alle deelnemers hun voor- en achternaam, e-mail adres en postcode nodig. Opgepast: om het voor ons kleine team werkbaar te houden doen we dit vanaf minimum 150 deelnemers.

  • Vertel het voort:

Meer inspiratie

30 Dagen Minder Wagen in het nieuws

De afgelopen weken stond Cathy Macharis, hoogleraar Duurzame Mobiliteit aan de Vrije Universiteit Brussel én ambassadeur van 30 Dagen Minder Wagen verschillende keren de pers te woord. Met haar enthousiasme overtuigde ze al veel mensen om de uitdaging aan te gaan.

Lees meer over 30 Dagen Minder Wagen in het nieuws

Wat beweegt er sinds vorig jaar op vlak van Duurzame Mobiliteit?

“Laat degene die de wereld in beweging wil zetten, eerst zelf in actie komen”, schreef Socrates meer dan 2000 jaar geleden al. Dat hebben we als organisatoren van 30 Dagen Minder Wagen zeker gedaan. Van inspirerende rapporten tot onconventionele evenementen, dit is wat wij binnen het Netwerk Duurzame Mobiliteit samen met de lidorganisaties sinds de vorige editie van 30 Dagen Minder Wagen in beweging hebben gezet.

Lees meer over Wat beweegt er sinds vorig jaar op vlak van Duurzame Mobiliteit?

Word partner van 30 Dagen Minder Wagen

30 Dagen Minder Wagen zoekt partners om de campagne te ondersteunen en mee uit te dragen. Maar vooral om zoveel mogelijk mensen te overtuigen om mee te doen en hun eigen auto wat vaker aan de kant te laten staan. Vorig jaar was de campagne alvast nationaal nieuws en bereikten we meer dan 6500 deelnemers. Dit jaar gaan we voor minstens 15.000. En daarvoor rekenen we ook op jouw hulp.

Lees meer over Word partner van 30 Dagen Minder Wagen

Ja, stuur me alle tips!

Doe mee aan de 30 Dagen Minder Wagen en ontvang massa’s tips, tricks én een pak voordelen van onze mobiliteitspartners. Door de challenge aan te gaan kan je niet alleen zelf veel leren, maar geef je ook meteen input voor een beter mobiliteitsbeleid.

Een actie van

logo netwerk duurzame mobiliteit

Met de steun van