Mobiliseer je collega's met ons communicatiepakket

Ben je enthousiast over de campagne en wil je je collega's oproepen om samen mee te doen? Wij hebben een communicatiepakket voor je klaar liggen om ze te motiveren.

Geschreven door Hanne, op 10 mei 2023

Wil je met je organisatie of gemeente meedoen aan de campagne? Volg deze simpele stappen.

1. Ga naar 'Ik doe mee' en kies voor 'Ik doe mee in groep'. Hier kan je een groep aanmaken met de naam van jouw organisatie of gemeente.

2. Roep je collega's op om mee te doen met behulp van ons kant en klare communicatiepakket voor een bericht in jullie intranet of een e-mail naar je collega's.

3. Hebben jullie heel veel deelnemers en wil je de drempel laag houden? Je mag ook een csv-bestand sturen met de deelnemers naar info@30dagenminderwagen.be. Dan hebben we van alle deelnemers hun voor- en achternaam, e-mail adres en postcode nodig. Opgepast: om het voor ons kleine team werkbaar te houden doen we dit vanaf minimum 150 deelnemers.

  • Vertel het voort:

Meer inspiratie

Applaus voor fietsers!

Op 3 juni is het Wereldfietsdag en dat zullen een heleboel fietsers op vrijdag 2 juni al merken! Dankzij het daverend fietsapplaus van de Fietsersbond op maar liefst 190 plaatsen in Vlaanderen en Brussel. Aan alle fietsers: doe zo voort! Aan alle twijfelaars: spring op de fiets! Het is niet voor niets #30dagenminderwagen.

Lees meer over Applaus voor fietsers!

Hier is het dan: het rapport van 30 Dagen Minder Wagen

Het is zover. Het eindrapport van 30 Dagen Minder Wagen is bezorgd aan Lydia Peeters, Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken en Filip Boelaert, secretaris-generaal van Departement Mobiliteit en Openbare Werken. Het rapport werd samengesteld op basis van de input van de deelnemers en bevat concrete aanbevelingen waarmee de minister en andere beleidsmensen aan de slag kunnen.

Lees meer over Hier is het dan: het rapport van 30 Dagen Minder Wagen

Over het begin van de toekomst (en wat jij nog kan doen)

Dit was ‘m dan. De koudste zomer van de rest van ons leven.

Opgedroogde rivieren, hittegolven van weken aan een stuk, afbrekende gletsjers, een monstermoesson. Nooit eerder was de klimaatverandering zo voelbaar en zichtbaar als de afgelopen maanden. Bij ons en aan de andere kant van de wereld.

Lees meer over Over het begin van de toekomst (en wat jij nog kan doen)

Ja, stuur me alle tips!

Doe mee aan de 30 Dagen Minder Wagen en ontvang massa’s tips, tricks én een pak voordelen van onze mobiliteitspartners. Door de challenge aan te gaan kan je niet alleen zelf veel leren, maar geef je ook meteen input voor een beter mobiliteitsbeleid.

Een actie van

logo netwerk duurzame mobiliteit

Met de steun van