Kom met jullie deelname in de pers!

Wij zijn op zoek naar bedrijven of organisaties die - in het kader van duurzaam ondernemen - de schouders onder onze campagne willen zetten in de pers.

Geschreven door Laura, op 31 maart 2023

Ziet jouw bedrijf of organisatie ‘t wel zitten om een 30 Dagen Minder Wagen-actie te organiseren? Van een verrassingsontbijt voor carpoolers tot een deugddoende massage voor fietsers: er zijn veel manieren om werknemers een duwtje in de rug te geven tijdens de uitdaging.

Laat ons weten welk initiatief je neemt in juni via dit formulier.

Zo kunnen wij je actie makkelijker pushen naar de nationale en regionale pers. En wie weet scoor je zo ook extra persaandacht voor jullie inzet voor een duurzame samenleving.

  • Vertel het voort:

Meer inspiratie

Delen is de max!

Je wilt je zo slim en duurzaam mogelijk verplaatsen, dus je stapt, fietst en treint je een slag in de rondte. Maar ja, hoe krijg je nu die tweehonderd liter potgrond van het tuincentrum naar huis? En hoe raak je nu bij je familie die op de boerenbuiten woont? Geen nood, want delen is het nieuwe hebben! Voor elke vraag, klein of groot, is er wel een oplossing op maat.

Lees meer over Delen is de max!

Maak van 30 Dagen Minder Wagen een succes met deze vijf gouden tips

Laten we eerlijk zijn: een goed voornemen volhouden is voor niemand gemakkelijk. Maar hé, daarvoor zijn wij er. Ga aan de slag met deze vijf tips en je zal zien dat je fluitend naar het einde van de maand juni fietst. Of wandelt. Of treint. Afijn, je snapt wat we bedoelen.

Lees meer over Maak van 30 Dagen Minder Wagen een succes met deze vijf gouden tips

Wat beweegt er sinds vorig jaar op vlak van Duurzame Mobiliteit?

“Laat degene die de wereld in beweging wil zetten, eerst zelf in actie komen”, schreef Socrates meer dan 2000 jaar geleden al. Dat hebben we als organisatoren van 30 Dagen Minder Wagen zeker gedaan. Van inspirerende rapporten tot onconventionele evenementen, dit is wat wij binnen het Netwerk Duurzame Mobiliteit samen met de lidorganisaties sinds de vorige editie van 30 Dagen Minder Wagen in beweging hebben gezet.

Lees meer over Wat beweegt er sinds vorig jaar op vlak van Duurzame Mobiliteit?

Ja, stuur me alle tips!

Doe mee aan de 30 Dagen Minder Wagen en ontvang massa’s tips, tricks én een pak voordelen van onze mobiliteitspartners. Door de challenge aan te gaan kan je niet alleen zelf veel leren, maar geef je ook meteen input voor een beter mobiliteitsbeleid.

Een actie van

logo netwerk duurzame mobiliteit

Met de steun van