Kom met jullie deelname in de pers!

Wij zijn op zoek naar bedrijven of organisaties die - in het kader van duurzaam ondernemen - de schouders onder onze campagne willen zetten in de pers.

Geschreven door Hanne, op 31 maart 2023

Ziet jouw bedrijf of organisatie ‘t wel zitten om een 30 Dagen Minder Wagen-actie te organiseren? Van een verrassingsontbijt voor carpoolers tot een deugddoende massage voor fietsers: er zijn veel manieren om werknemers een duwtje in de rug te geven tijdens de uitdaging.

Laat ons weten welk initiatief je neemt in juni via dit formulier.

Zo kunnen wij je actie makkelijker pushen naar de nationale en regionale pers. En wie weet scoor je zo ook extra persaandacht voor jullie inzet voor een duurzame samenleving.

  • Vertel het voort:

Meer inspiratie

We zijn bijna halfweg. En dat doen we goed!

De eerste twee weken van juni zijn voorbij gevlogen. Via onze sociale mediakanalen zagen we heel wat fijne posts passeren van jullie avonturen van onderweg. Heerlijk om al die blije snoeten te zien! Een speekmedaille voor iedereen. En veel wind in de rug, dat ook.

Lees meer over We zijn bijna halfweg. En dat doen we goed!

Ontdek Scone, de app die je helpt om CO₂-neutraal te worden.

Iedereen die meedoet met 30 Dagen Minder Wagen is sowieso goed bezig. Maar om echt goed te weten hoe goed je bezig bent, is een klein beetje hulp wel gemakkelijk. En dus stellen we je graag voor aan Scone, een Belgische app die je helpt om je CO₂-voetafdruk te verkleinen. Elke dag zet je kleine stapjes via slimme tips en uitdagingen die je zelf kiest. Ideaal om je beloftes te houden en netjes te monitoren hoeveel duurzame kilometers jij aflegt tijdens 30 Dagen Minder Wagen (en daarna natuurlijk).

Lees meer over Ontdek Scone, de app die je helpt om CO₂-neutraal te worden.

Geld groeit niet aan de bomen

Erger nog, het kost ons net bomen. Het geld dat jij bij de bank parkeert, blijft daar immers niet in een kluis liggen. Het wordt geïnvesteerd. En die investeringen zijn niet altijd zo positief voor mens, milieu of planeet. Grootbanken financieren bijvoorbeeld nog massaal fossiele brandstoffen. En we weten allemaal: fossiele brandstoffen zijn de motor van de klimaatverandering. Ook Belgische banken doen hieraan mee, met jouw geld.

Lees meer over Geld groeit niet aan de bomen

Ja, stuur me alle tips!

Doe mee aan de 30 Dagen Minder Wagen en ontvang massa’s tips, tricks én een pak voordelen van onze mobiliteitspartners. Door de challenge aan te gaan kan je niet alleen zelf veel leren, maar geef je ook meteen input voor een beter mobiliteitsbeleid.

Een actie van

logo netwerk duurzame mobiliteit

Met de steun van