Kom met jullie deelname in de pers!

Wij zijn op zoek naar bedrijven of organisaties die - in het kader van duurzaam ondernemen - de schouders onder onze campagne willen zetten in de pers.

Geschreven door Hanne, op 31 maart 2023

Ziet jouw bedrijf of organisatie ‘t wel zitten om een 30 Dagen Minder Wagen-actie te organiseren? Van een verrassingsontbijt voor carpoolers tot een deugddoende massage voor fietsers: er zijn veel manieren om werknemers een duwtje in de rug te geven tijdens de uitdaging.

Laat ons weten welk initiatief je neemt in juni via dit formulier.

Zo kunnen wij je actie makkelijker pushen naar de nationale en regionale pers. En wie weet scoor je zo ook extra persaandacht voor jullie inzet voor een duurzame samenleving.

  • Vertel het voort:

Meer inspiratie

30 Dagen Minder Wagen in het nieuws

De afgelopen weken stond Cathy Macharis, hoogleraar Duurzame Mobiliteit aan de Vrije Universiteit Brussel én ambassadeur van 30 Dagen Minder Wagen verschillende keren de pers te woord. Met haar enthousiasme overtuigde ze al veel mensen om de uitdaging aan te gaan.

Lees meer over 30 Dagen Minder Wagen in het nieuws

8 redenen waarom autominderen goed is voor je lijf en je hoofd

Minder autorijden is een zegen voor je gezondheid. Je beweegt meer, je maakt je hoofd leeg. En dat heeft een grotere impact dan je denkt. Lees hier hoe dat komt.

Lees meer over 8 redenen waarom autominderen goed is voor je lijf en je hoofd

Ontdek Scone, de app die je helpt om CO₂-neutraal te worden.

Iedereen die meedoet met 30 Dagen Minder Wagen is sowieso goed bezig. Maar om echt goed te weten hoe goed je bezig bent, is een klein beetje hulp wel gemakkelijk. En dus stellen we je graag voor aan Scone, een Belgische app die je helpt om je CO₂-voetafdruk te verkleinen. Elke dag zet je kleine stapjes via slimme tips en uitdagingen die je zelf kiest. Ideaal om je beloftes te houden en netjes te monitoren hoeveel duurzame kilometers jij aflegt tijdens 30 Dagen Minder Wagen (en daarna natuurlijk).

Lees meer over Ontdek Scone, de app die je helpt om CO₂-neutraal te worden.

Ja, stuur me alle tips!

Doe mee aan de 30 Dagen Minder Wagen en ontvang massa’s tips, tricks én een pak voordelen van onze mobiliteitspartners. Door de challenge aan te gaan kan je niet alleen zelf veel leren, maar geef je ook meteen input voor een beter mobiliteitsbeleid.

Een actie van

logo netwerk duurzame mobiliteit

Met de steun van