Ontmoet Bartoszzz, de kunstenaar achter de gecustomizede kajak!

Wist je al dat je op Scone-app een gepersonaliseerde kajak kunt winnen? Schrijf je vandaag nog in en maak kans op deze geweldig originele prijs. Maak kennis met Bartoszzz, de Gentse kunstenaar die deze kajak uniek maakt met zijn geweldige tekeningen.

Geschreven door Hanne, op 20 juni 2024

De straat als canvas

Gentenaar Bartoszzz gebruikt de straat als inspiratiebron voor zijn kunstwerken. “Ik heb bijna altijd een fototoestel bij me. Als treinbegeleider kom ik op veel plaatsen in het land. Ik laat me inspireren door wat ik tegenkom in het straatbeeld,” vertelt hij. Zo maakte hij bijvoorbeeld een foto van een omgevallen winkelmandje dat was achtergelaten op straat. “Ik stoor me daaraan, maar ik maak er dan thuis iets moois van. Ik teken op de foto die ik nam om zo een nieuw en krachtig beeld te creëren.” Humor is nooit ver weg in zijn werk. De beelden die Bartoszzz maakt, fleuren huiskamers en bedrijfsruimtes op een originele manier op. Verder maakt hij ook tekeningen op maat. “Omdat ik erg creatief ben, probeer ik geregeld iets nieuws uit,” voegt hij toe.

De kajak als kunstwerk

Toen Bartoszzz werd gevraagd om een kajak te personaliseren als prijs voor een wedstrijd van ’30 Dagen Minder Wagen’ en Scone, hoefde hij niet te twijfelen. “Ik sta helemaal achter de boodschap en verplaats me zelf zo duurzaam mogelijk. Ik ben sowieso een hardcore gebruiker van het openbaar vervoer, maar ook fiets en wandel ik veel. Mijn laatste vakantie heb ik de Tour de France met mijn plooifiets afgelegd. Bij iedere stop die ik deed, maakte ik een tekening,” vertelt hij enthousiast.

Wil je meer weten over het werk van Bartoszzz? Kijk dan zeker eens op zijn website en ontdek de wereld door zijn ogen.

Ga naar de website van Bartoszzz

Kajak
  • Vertel het voort:

Meer inspiratie

Geef je engagement een andere invulling

Krijg je maar niet genoeg van duurzame mobiliteit en wil je nóg meer het verschil maken? Dat kan door vrijwilliger te worden binnen een van de vele mobiliteitsorganisaties die samen de campagne 30 Dagen Minder Wagen trekken. Want duurzame mobiliteit verbindt! Een greep uit het aanbod.

Lees meer over Geef je engagement een andere invulling

Meedoen aan 30 Dagen Minder Wagen? Dit is waarom!

Meedoen met 30 Dagen minder Wagen? Daar zijn niet één, maar verschillende redenen voor. Voor de twijfelaars: ontdek hieronder waarom!

Lees meer over Meedoen aan 30 Dagen Minder Wagen? Dit is waarom!

Kresimir, de elektricien op de fiets

Kresimir Strganac is elektrieker op de fiets. Maar dat betekent niet dat hij nooit de wagen gebruikt. Dat hoeft ook niet. Hoe hij zijn werk als vakman op de fiets uitoefent? Dat lees je hieronder!

Lees meer over Kresimir, de elektricien op de fiets

Ja, stuur me alle tips!

Doe mee aan de 30 Dagen Minder Wagen en ontvang massa’s tips, tricks én een pak voordelen van onze mobiliteitspartners. Door de challenge aan te gaan kan je niet alleen zelf veel leren, maar geef je ook meteen input voor een beter mobiliteitsbeleid.

Een actie van

logo netwerk duurzame mobiliteit

Met de steun van