Oosterzele gaat er voor

De gemeente Oosterzele is met veel enthousiasme op de kar van 30 Dagen Minder Wagen gesprongen. De burgemeester en de eerste schepen doen mee aan de uitdaging en ze moedigen hun inwoners aan om ook een maand lang te autominderen met verschillende acties in samenwerking met de lokale handelaars.

Geschreven door Hanne, op 06 juni 2024

Meer inspiratie

Kresimir, de elektricien op de fiets

Kresimir Strganac is elektrieker op de fiets. Maar dat betekent niet dat hij nooit de wagen gebruikt. Dat hoeft ook niet. Hoe hij zijn werk als vakman op de fiets uitoefent? Dat lees je hieronder!

Lees meer over Kresimir, de elektricien op de fiets

Delen is de max!

Je wilt je zo slim en duurzaam mogelijk verplaatsen. Maar hoe krijg je nu die tweehonderd liter potgrond van het tuincentrum naar huis? En hoe raak je nu bij die suikertante die op de boerenbuiten woont? Geen nood, want delen is het nieuwe hebben. Voor elke vraag, klein of groot, bestaat er wel een oplossing op maat.

Lees meer over Delen is de max!

Budgethacks voor trein en bus die je helpen autominderen

Autorijden is duur, dat kon je al lezen in ons artikel over de échte kosten van autorijden. Kies je daarentegen voor het openbaar vervoer, dan bespaar je automatisch een pak geld. Zowel De Lijn als de NMBS hebben talloze voordeelformules en kortingen om je portemonnee een plezier te doen.

Lees meer over Budgethacks voor trein en bus die je helpen autominderen

Ja, stuur me alle tips!

Doe mee aan de 30 Dagen Minder Wagen en ontvang massa’s tips, tricks én een pak voordelen van onze mobiliteitspartners. Door de challenge aan te gaan kan je niet alleen zelf veel leren, maar geef je ook meteen input voor een beter mobiliteitsbeleid.

Een actie van

logo netwerk duurzame mobiliteit

Met de steun van