Hoe kan je je inwoners of je collega's motiveren om deel te nemen? Hoe ga je om met mensen die opgeven? En wat kan je doen als gemeente, organisatie of bedrijf om duurzame mobiliteit in 't algemeen in de kijker te zetten? Deel jouw succesverhaal en inspireer andere gemeenten, organisaties en bedrijven. Wil je je inschrijven met een groep vrienden, collega's of buren? Klik dan op 'Ik doe mee' (rechtsboven). Schrijf je zeker ook in op onze nieuwsbrief voor gemeenten, organisaties en bedrijven.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je inspireren

Mobiliseer je collega's met ons communicatiepakket

Ben je enthousiast over de campagne en wil je je collega's oproepen om samen mee te doen? Wij hebben een communicatiepakket voor je klaar liggen om ze te motiveren.

Lees meer over Mobiliseer je collega's met ons communicatiepakket

De gezondheidsvoordelen van autominderen en de impact daarvan op je bedrijf

We leven in een wereld waarin autorijden vanzelfsprekend lijkt te zijn geworden. We springen in de wagen voor korte en lange afstanden, zonder er al te veel bij na te denken. Daarom willen we je eens stil laten staan bij de gezondheidsvoordelen van het autominderen voor je medewerkers en de impact daarvan op je bedrijf.

Lees meer over De gezondheidsvoordelen van autominderen en de impact daarvan op je bedrijf

Duurzaam gedrukte stickers en bierviltjes dankzij drukkerij Zwartopwit

Dit jaar werken we samen met drukkerij Zwartopwit voor duurzaam gedrukt campagnemateriaal. Zij voorzien Vlaanderen al jaren van duurzaam drukwerk. Om een autorit te vermijden organiseerden we maar wat graag een videocall met algemeen directeur Manu Lemeur en Jef Kempen van drukkerij Zwartopwit.

Lees meer over Duurzaam gedrukte stickers en bierviltjes dankzij drukkerij Zwartopwit

Kom met jullie deelname in de pers!

Wij zijn op zoek naar bedrijven of organisaties die - in het kader van duurzaam ondernemen - de schouders onder onze campagne willen zetten in de pers.

Lees meer over Kom met jullie deelname in de pers!

Ja, stuur me alle tips!

Doe mee aan de 30 Dagen Minder Wagen en ontvang massa’s tips, tricks én een pak voordelen van onze mobiliteitspartners. Door de challenge aan te gaan kan je niet alleen zelf veel leren, maar geef je ook meteen input voor een beter mobiliteitsbeleid.

Een actie van

logo netwerk duurzame mobiliteit

Met de steun van